Cégbemutató- magamról

 

 

 

 

 

 

Kedvenc weboldalaim

 

Norbi fogyi
A legjobb diéták
Egyedi szoftverek
Méregtelenítsünk
Diétázzunk együtt
Hozd magad formába
Szépüljünk Spa-val
Indigó-kristály-szivárvány gyerekek
Ezoterikus
Gyógyító kristályok
Gyógyító böjtök
Diétás receptek
Készüljünk Karácsonyra
Kínai orvoslás-csikung
Csikung a fiatalság forrása
A jó téligumi életet menthet
Tudtad, hogy mérget iszunk-ivovizeink
Állás ajánlatok

 

 

 

 

 

 

 

 

Friedbauer Klaudia vagyok.  1996-an érettségiztem a Karinthy Frigyes kéttannyelvű Gimnáziumban, majd 1998-ban végeztem kozmetikusként. Gimnáziumi éveim alatt, nagyon pattanásos (aknés) volt a bőröm, emiatt évekig jártam bőrgyógyászhoz. Ez a neves bőrgyógyász lett az elekrokozmetikus vizsgán a vizsgaelnököm, s azóta is etalonként tekintek rá, s ez meghatározza az egész pályámat.
Mindig is érdekeltek a spirituális dolgok, tanok, a buddhizmus  a  keleti gyógyászat. Ezért a kozmetika mellett tanultam és oklevelet szereztem a japán shiatsu masszázsból és egyéb más típusú masszázs fajtákból is, mint például: cellulit-fogyasztó-zsírégető /méregtelenítő masszázs.
Vendégeimet  kelet varázsát idéző hangulatos környezetben szeretettel várom. Visszajáró és újonnan érkező vendégiem részére folyamatos akciós és kedvezményes szolgáltatásokat biztosítok.
Szeptembertől járok  metafizikai szakra, így a vendégeimnek az iskolában tanultak elsajátításával nagyobb segítséget tudok nyújtani, a sajátságos lelki problémáik feltárásában, megoldásában.
Hozzám a vendégek szépülni, relaxálni, felfrissülni járnak. A méregtelenítő kezelések mellékhatása a fogyás-  a hölgyek nagy örömére, de nem elhanyagolható, hogy pár ilyen  méregtelenítő kezelés után 30%-al csökken a testben lerakódott méreganyagok mennyisége.
Ezt az eredményt az úgynevezett Voll-féle elektroakupunktúrás készülékkel mérték be.

 

„A metafizika a modern filozófiai szóhasználat szerint a filozófia azon területe, amely a nem empirikusat, azaz nem tapasztalati úton megismerhetőt vizsgálja: a létezést és az egyes létezőkben és létezési módokban való megnyilvánulásait, a világegyetem, természet, élet okát, rendjét, a dolgok létének okait és céljait, a tér és idő, az emberi elme és lélek létével, az abszolút létezővel (Isten) kapcsolatos filozófiai kérdéseket.”

 

 

 
készítette:http://www.egyediszoftverek.hu